Opleidingsvisie

  • Neem direct contact op Luud van Gendt
    06 130 11 458
  • Annemieke van der Sluijs:
    t: 06 471 47 386
  • Marusjka Boom:
    t: 06 151 21 059
  • e: opleidingen@ncod.nl

NCOD opleidingen gaat voor impact en resultaat. Dat doen wij door het leren altijd te verbinden met de praktijk. NCOD denkt niet in ‘leermomenten’ maar in ‘leerprocessen’ en werkt volgen het uitgangspunt: 70-20-10 van Charles Jennings. Mensen leren 70% door te doen tijdens hun werk, 20% door feedback van en intervisie met collega’s en 10% door middel van het formele leren (college, training of workshop) NCOD heeft dit vertaald in het NUT © principe. Dit ziet er als volgt uit:

Nadenken vóór de training. NCOD daagt de deelnemer uit om zich in de weken voor de training al te verdiepen in zijn leervraag door gesprekken met de manager en collega’s, voorbereidende opdrachten, feedback opvragen en/of het verzamelen van praktijkcases.

Uitproberen in de training. Veel oefenen en constructieve feedback krijgen staat altijd centraal in onze trainingen. Een belangrijk onderdeel van de training is ook dat de deelnemer zijn oorspronkelijke leervraag weer door-vertaalt naar acties en resultaten in de praktijk ná de training.

Toepassen in de praktijk. De deelnemer voert acties uit, zoekt support bij manager en collega’s, en vraagt regelmatig om feedback.